Tält Premium Kampanj

7 190 kr16 385 kr

Premium – ett tält som tål tuffa tag

Vårt Premiumtält är extra tåligt med en aluminiumstomme på 40 mm. Det är testat för tuffa förhållanden. Köp till viktplattor och få 2 års garanti på ditt tält.*

Köp ett valfritt tält och få två beachflaggor på köpet.
Flaggorna monterar du med beachflaggehållare som fästs i tältstommen. Erbjudandet gäller alla våra tält t.o.m. 2018-05-31.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Vårt tält Premium är det du behöver om du använder tältet ofta och vill vara säker på att det tål väder och vind. Det är tåligt med en stabil stomme av 40 mm aluminium som är testat för kraftig vind och är helt utan detaljer som kan rosta. Ett tält du kommer att kunna ha mycket glädje av – länge!

Beachflaggorna levereras med hållare som du fäster på tältstommen.

Väljer du ett tält med tryck kan tältet anpassas exakt efter ditt företags profil och sammanhang, med önskade färger, logotyper och budskap. Våra tält är perfekta som mässtält, reklamtält eller eventtält både inomhus och utomhus. Tält Premium består av aluminiumstomme 40 mm, tak med eller utan tryck, 3 väggar i standardfärg, fästpinnar för förankring samt en väska för transport som alltid ingår i köpet.

Tält Premium är ett tåligt tält med rostfri stomme i 40 mm aluminiumprofil. OBS! Köper du till viktplattor till ditt Premiumtält och använder dessa lämnar vi två års garanti* på tältet!

Vi har en egen tryckerianläggning i Sverige och kan därmed trycka och sy ditt profilerade tält riktigt snabbt om det skulle behövas, på så lite som 4-6 dagar mot en extra kostnad. Hör av dig till Mats, 021-14 00 00 om det är bråttom!

Har du gott om tid får du självklart vårt allra bästa pris på tälttryck istället! Bara att beställa i webbshopen!

* På våra Premiumtält lämnar vi 2 års garanti om de kompletteras med viktplattor. Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP) har testat alla våra tältstommar och kom fram till att samtliga har en bra bärförmåga om de förankras ordentligt med tältpinnar och lina. Garantin gäller så länge de inte utsätts för vindar över 8 m/s.

Produktblad
Färgguide
Monterinsinstruktion

Rekommenderade produkter

Mer information

Vikt Inte tillgänglig
Tältutförande

3x3m, tak med tryck och 3 väggar i standardfärg, 3x3m i standardfärg, tak & 3 väggar, 4,5×3, tak med tryck och 3 väggar i standardfärg, 4,5x3m i standardfärg, tak och 3 väggar, 6x3m i standardfärg tak och 3 väggar, 6×3, tak med tryck och 3 väggar i standardfärg

Beachflagga

Modell Haj 250 cm, Modell Rak 210 cm

Fot till beachflagga

Kryssfot, Markspik, Monterat på tältstomme

Färg på tältduk

Vit, Svart, Röd, Blå, Grå

Mallar

Här finns mallarna du behöver för att skapa original för tryck:

Mallar för tält 3x3m samt 4,5×3 m