Display Tunnel

6 200 kr

DisplayTunnel är en bärbar utomhusdisplay som passar utmärkt till event och säljaktiviteter som golftävlingar och sportevenemang. Den har en unik form som sticker ut och är perfekt vid korta, snabba event som till exempel golftävlingar, sportevenemang och liknande.

Kategori:

Beskrivning

DisplayTunnel är en bärbar utomhusdisplay som passar utmärkt till event och säljaktiviteter som golftävlingar och sportevenemang. Den har en unik form som sticker ut och är perfekt vid korta, snabba event som till exempel golftävlingar, sportevenemang och liknande. DisplayTunnel är kompakt, lätt att transportera och förvara. Beställ enkelt online i vår webshop.

DisplayTunnel kräver ingen montering
Den är uppbyggd kring en unik fjäderkonstruktion som gör att den fäller ut sig själv och fälls ihop med några enkla handgrepp. DisplayTunnel innehåller inga lösa delar och kräver ingen montering.

DisplayTunnel har en lättskött tyggrafik
Bilden trycks på flaggtyg som sträcks ut till en helt slät yta när produkten fälls upp. Det tryckta tyget kan förvaras fäst vid konstruktionen även när displayen är ihopvikt och förvaras i väskan. Du kan även ta loss tyget från ställningen och med några enkla handgrepp trä tyget över produkten när du fällt ut den. I och med detta kan du ha flera olika tyger med tryck att variera mellan.

DisplayTunnel levereras med sex fästpinnar, som används för att ge systemet extra stabilitet, samt med en vadderad nylonväska.

Fakta om DisplayTunnel

62×58 cm

Längd: 200 cm