4 825 kr8 700 kr

Köp tält – få 2 beachflaggor på köpet!

Vårt expotält standard är ett högkvalitativt tält som tål hantering och är helt rostfritt. Stommen är tillverkad av 30 mm aluminiumprofil och tålig. Tälttak med eller utan tryck och 3 väggar i standardfärg.

Beställ ditt tält med eller utan tryck och få två beachflaggor modell small på köpet!

Flaggorna monterar du med beachflaggehållare som fästs i tältstommen. Erbjudandet gäller alla våra tält t.o.m. 2018-05-31.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Vårt tält Standard är egentligen mycket mer än standard. Det är tåligt med en stabil stomme utan detaljer som kan rosta. Ett tält du kommer att kunna ha mycket glädje av.

Beachflaggorna levereras med hållare som du fäster på tältstommen.

Tält Standard är ett tåligt tält med enklare stomme i 30 mm rostfri aluminiumprofil och lämpar sig främst för dig som använder tältet under korta tider vid enstaka event. Kommer du att använda det under längre perioder och vid flera tillfällen rekommenderas vi att du väljer Tält Premium.

Väljer du ett tält med tryck kan tältet anpassas exakt efter ditt företags profil och sammanhang, med önskade färger, logotyper och budskap. Våra tält är perfekta som mässtält, reklamtält eller eventtält både inomhus och utomhus. Tält Standard består av aluminiumstomme 30 mm, tälttak med eller utan tryck, 3 väggar i standardfärg, fästpinnar för förankring samt en väska för transport som alltid ingår i köpet.

Vi har en egen tryckerianläggning i Sverige och kan därmed trycka och sy ditt profilerade tält riktigt snabbt om det skulle behövas, på så lite som 4-6 dagar mot en extra kostnad. Hör av dig till Mats, 021-14 00 00 om det är bråttom!

Har du gott om tid får du självklart vårt allra bästa pris på tälttryck istället! Bara att beställa i webbshopen!

Produktblad
Färgguide
Monterinsinstruktion

Mer information

Tältutförande

3x3m, tak med tryck och 3 väggar i standardfärg, 3x3m i standardfärg, tak och tre väggar

Beachflagga

Modell Haj 250 cm, Modell Rak 210 cm

Fot till beachflagga

Kryssfot, Markspik, Monterat på tältstomme

Färg på tältduk

Svart, Vit, Röd, Blå, Grå

Mallar

Här finns mallarna du behöver för att skapa original för tryck:

Mallar för tält 3x3m samt 4,5×3 m