1 075 kr2 650 kr

Beachflagga Premium Rak

Beachflagga Rak blir allt populärare kanske för att den liknar mer traditionella flaggor. Premium modellen har en mast tillverkad av aluminium och som därför kan vara ett mindre och enklare alternativ till traditionell flaggstång. Vi levererar den i tre storlekar och de kan beställas med enkel- eller dubbelsidigt tryck.

OBS! När du beställer denna produkt kommer du att bli tillfrågad om original i samband med att du får en orderbekräftelse.
Se gärna vår checklista för original >

OBS! Glöm inte att välja markfäste nedan, ingår ej i produkten.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Beachflaggor ska klara av hårda väderförhållanden och kunna stå ute året runt. Våra Premium beachflaggor håller allra högsta kvalitet och vi har fötter och fästen anpassade för olika miljöer. Premium Masten är gjord av anodiserad aluminium som gör den lätt och hållbar och att den mer lämpad att användas i områden som utsätts för starka vindar. Den passar därför även som ett enklare alternativ till traditionella flaggstänger. Flaggtextilen är en polyester av hög kvalitet och i kombination med att fållarna är kantförstärkta med dubbelsöm kan du förvänta dig att du får en beachflagga med lång hållbarhet. Premium flaggorna kan du få med dubbelsidigt tryck vilket innebär att motivet inte blir spegelvänt på ena sidan.

Välj beachflagga med dubbelsidigt tryck om du vill ha olika budskap på fram- respektive baksidan av flaggan. Rekommenderad bildupplösning: 75-100 dpi.

Köp till en vattentålig väska om du planerar att använda den på olika platser.

S M L
Flaggbredd [cm] 65 75 85
Flagghöjd [cm] 250 300 340
Totalhöjd [cm] 305 365 400

 

Mer information

Utförande

, , , , ,

Mallar & Övrigt

Här finns mallarna du behöver:

Mallar för Beachflagg S

Mallar för Beachflagg S dubbel

Mallar för Beachflagg M

Mallar för Beachflagg M dubbel

Mallar för Beachflagg L

Mallar för Beachflagg L dubbel

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Beachflagga Premium Rak”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…