925 kr1 875 kr

Sköna beachflaggor för utomhusaktiviteter

Beachflagga Hajfena är den vanligaste modellen av beachflagga. Vi levererar den i fyra olika storlekar. Modell S är 245 cm hög och är vanlig där det finns begränsad takhöjd eller där betraktaren kommer väldigt nära in på flaggan. Hajfena modell XL  är 5 meter hög och möjliggör att du syns på även långt håll. För dig som vill nå ännu högre finns även vår Beachflagga XXL med hela 7,3 m höjd!

OBS! När du beställer denna produkt kommer du att bli tillfrågad om original i samband med att du får en orderbekräftelse. Du får då också måtten på bildvåden.
Se gärna vår checklista för original >

 

 

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Beskrivning

Beachflaggor ska klara av hårda väderförhållanden och kunna stå ute året runt. Våra beachflaggor håller allra högsta kvalitet och vi har fötter och fästen anpassade för olika miljöer. Flaggtextilen är en polyester av hög kvalitet och i kombination med att fållarna är kantförstärkta med dubbelsöm kan du förvänta dig att du får en beachflagga med lång hållbarhet.

Beachflagga modell Hajfena i storlek S och M kan du få med dubbelsidigt tryck vilket innebär att motivet inte blir spegelvänt på ena sidan. Flaggan sys av två lager tyg med ett ljusblockerande skikt på tygets baksida. Välj beachflagga med dubbelsidigt tryck om du vill ha olika budskap på fram- respektive baksidan av flaggan eller om du vill se ditt budskap rättvänd från två håll.

Rekommenderad bildupplösning: 75-100 dpi

S M L XL
Flaggbredd, cm 50 60 80 85
Flagghöjd, cm 195 255 340 380
Totalhöjd, cm 245 305 405 500

OBS! Glöm inte att välja rätt markfäste nedan.

Mer information

Utförande

, , , , ,

Mallar & Övrigt

Här finns mallarna du behöver:

Mallar för hajfena Small
Mallar för Hajfena Medium
Mallar för Hajfena Large
Mallar för Hajfena XLarge

Mallar för dubbelsidig Hajfena Small
Mallar för dubbelsidig Hajfena Medium

Du gillar kanske också…